Lyrics&Work&Show

Jobber med en låt som heter "If I Fall". Nå er den rearrangert fra å være en gitardreven, nærmest galloperende fingerspilt sak, til å å bli en mer sær synth-pop down-tempo-låt. så rart å se/høre forvandlingen av en slik låt, og at den på en måte våkner opp til et helt nytt liv!***


En morgen her våknet jeg oppmed en sang- og en tekst!Tror den kommer til å hete "Im gonna make a cup of coffee" ..litt naivt...juhhuu.Veldig moro å se ordskyer av teksten...til vokalen...som jeg gjør opptak av i disse dager.

MMmmmm ... Im gonna make a cup of Coffee...
Torgunn

C´mon and like it!Thank you!


Konsert på Herr Nilsen lør 24 mai kl 2100Vi spiller sammen med MANGA DoG !!Konsert på Skuret


TRE på SKURET


 Hanne Bergeim fra Bergen, Torgunn Flaten fra Oslo og Ragnar Blichfeldt Haug fra Hurum møtes på SKURET i en og samme kveld og for første gang på samme scene.Torgunn Flaten og Joar Krakevik utgjør en duo med melodiøs, impressionistisk, gitarbasert, alternativ pop, og mikser sjangere i et tilgjengelig men personlig uttrykk.Torgunn er aktuell med singelen "Listen".Hanne Bergheim ˆ en magnetisk stemme fra Bømlo, bosatt i Bergen. Med sine dyptpløyende tekster og melankolske uttrykk ble hun den første til å motta Kenneth Sivertsen-prisen for unge kunsnere i 2010. Hun har delt scene med flere av landets største artister. Utgav albumet ‰Excuse me while I disappear‰ i 2009, med påfølgende turné i Kina.Ragnar Blichfeldt Haug blir kalt en slags blanding av Ole Paus og Randy Newman, med skråblikk på livets store og ikke fullt så store trivialiteter. På piano. På norsk.I tillegg er han både en glimrende både tegner og maler!


Konsert for Haiti, på Gjøvik, Studenthuset.


Det blir dugnad for Haiti med lokale krefter fra Gjøvik, mandag 1.feb 2010. Her stiller artister,teknikk og arrangører m.m. opp for å gi hjelp til de rammede menneskene i Port-au-Prince på Haiti.


Fantastisk, konserten og auksjonene klarte å samle inn i overkant av 50 000 kroner!


Tusen takk for en givende kveld, og hvilken glede man får av å delta sammen med en så entusiastisk gjeng. Så får vi håpe at SOS Barnebyer klarer å hjelpe enda litt flere barn i den vanskelige situasjonen.Se artikler fra lokale aviser i Mjøsdistriktet... kultur, Oppland Arbeiderblad art. Les om mer aktivitet for Haiti i Mjøsdistriktet, bla i Prøysenhuset og ved Fabrikken på Lillehammer. kultur, art. i Gudbransdølen/Dagningen.


Konsert på Cafe MIR, Grunerløkka Lufthavn


Vi spiller fredag 18.des på Cafe MIR. Denne kvelden spiller vi "DAYS of JOY" live for første gang. Kom, Kom !!!


 


Konsert på Magneten


Fredag 6.nov spiller vi på Magneten, Vogtsgt.64 (under Soria Moria) på Torshov.
Prewier shows.. Torgunn og Joar spiller for deg..(..og en gjeng andre) torsdag 31.mai kl 2000 og fortsatt er det få ting som slår det å spille konsert.Noe som gjør dette så midt i blinken er at det er på samme sted over flere ganger, og i hjertet av Oslo. Scena er intim og det passer jo vårt konsept, man får kontakt med folk og det er ellers en avslappet atmosfære, og alle typer folk som kommer innom. Spilledatoer på Mogador er 22.des 22.feb 15.mars 19.april 26.april 31.mai Adresse TOFTESGT.41 på hjørnet av Helgesensgt. og Sofienbergparken på Grunerløkka. My Sonicbids Calendar

 © Torgunn.com - 2017
E-post: torgunntunes(a)online.no
Oslo - Norway

Systemtvikling: brodern.